JonBenét Ramsey lenne Katy Perry?

3:25:00

Sziasztok!
A múltkor hoztam egy cikket JonBenétről, és azt hiszem, itt az ideje a folytatásának. Igaz, hogy annyira nem nyerte el a tetszéseteket (a megtekintéseteket látva :D), de igyekszem. A cím eléggé... Megrázó. Legalább annyira, mint az Avriles. Na de csapjunk a lovak közé, és nézzük meg, mennyire állja helyét ez az összeesküvés elmélet. A következő valószínűleg John F. Kennedy meggyilkolása lesz.


Egy bizonyos Dave Johnson nevezetű férfi előállt azzal az ötletével, hogy JonBenét Ramsey Katy Perry. Hogy hogyan és miért? Hát, elmélete szerint a szülei rendezték meg a halálát, hogy megasztárt csinálhassanak belőle. A magyarázatul szolgáló videó 2004-ben felkerült a Youtube-ra, ám az csak 2016. februárjában vált világhírűvé.

Dave szerint kísérteties a hasonlóság JonBenet és Katy között, nyomozati anyagában pedig arra próbál rámutatni, hogy nemcsak ők maguk, hanem szüleik is nagyban hasonlítanak egymásra. A finoman szólva is különös feltételezés a külsőségekre alapoz: a hasonló arcberendezésre és szemöldökre, illetve a szüleik megjelenésében felfedezhető hasonlóságokra. Érdekesség, hogy az évek során számtalan alkalommal újraindították a nyomozást a kislány rejtélyes halálának ügyében, és bár a család állt a fő gyanúsítottak listájának élén, a mai napig nem találtak terhelő bizonyítékot, ami igazolná, hogy ők gyilkolták meg a hatéves gyermeket.

A még ennél is furcsább, hogy miután elkezdték az emberek terjeszteni a Katy Perryre való utalást, azelőtt azt hitték, hogy a kislány maga Lady Gaga!

Katy Perry egyik régebbi interjúja során, amikor az éneklésről beszélgetett egy lánnyal, mondott valamit"It's [not] like there's a Jon Benet Ramsey inside of me just waiting to get out", majd nevetni kezdett. Mégis ki nevet egy meggyilkolt gyermeken és használja fel a nevét egy interjúban ennyire felelőtlenül? - kérdezte egy blogger.

Pár érdekes videó arról, hogy ő lenne Katy Perry







És pár arról, hogy ő nem Katy Perry




Ismételten mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy el tudja-e képzelni, hogy JonBenét Katy vagy sem. Persze ez nem jelent semmit, ismét csak egy DNS vizsgálat segítene, hogy ezt az elméletet végleg lemossák a felszínről. Én részemről kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Ti miként vélekedtek erről? :)

Felhasznált oldalak:
Youtube
Google

You Might Also Like

0 megjegyzés